2018 Modasında Bizi Neler Bekliyor?

2018 Modasında Bizi Neler Bekliyor?

2018 Modasında Bizi Neler Bekliyor?

2018’e ramak kala herkes 2018 modası nasıl olacağıyla ilgili bir şeyler duymaya devam ediyor. Her yeni yılda trend olacak parçalar aslında moda defilelerinde sergileniyor. Ancak oralardaki çoğu parça için bu nerde giyilir ki sorusu akılları karıştırıyor. O parçalar özel günler içinken, oradan esinlenerek günlük hayata uydurulan pek çok kıyafet öne çıkıyor. Peki 2018’de sokak modası nasıl olacak?

Sonbahar Kış Moda Renkleri

2018 moda renkleri söyleyelim ki gardıroptaki bu parçalar yeniden gün yüüzne çıksın ve yepyeni bir kombin eşlik etsin. Defilelerde göze fazlasıyla çarpan renk koyu bir mavi idi. Fırtınalı denizi andıran laciverte yakın bu maviler mevsime çok güzel uyacak.  Bu koyu maviyi altın rengi ve mor gibi renklerle kullanmanız mümkün.

Geçen sezonlarda patlayan pembeler, bu sene daha yumuşak kullanılıyor. Açık pembeler oldukça moda. Bu renk yine soft renklerle kombinlenerek fresh bir hava oluşturulabileceği gibi, koyu renklerle yapılan kombin sayesinde de daha gösterişli olabilirsiniz.

Kırmızı rengini bu sene her yerde, herkeste göreceksiniz. Her senenin her mevsimin rengi bu sene çok daha ön planda olacak.

Sonbahar grisiz olmaz diyenler korkmasınlar. Çünkü nötr griler bu sene çok moda. Özelikle yağışlı havalarda griler çok yakışacak.

2018 Moda Parçalar

2018 kış modası için size birkaç tüyo verelim ve bir nevi olsun sizi rahatlatacak önerilerde bulunalım.

Yırtık kotlar hayatımıza girdiğinden beri önlenemez şekilde yükseliyor. Bu yükseliş bu sene de devam ediyor. Yırtık kotlarla deri ceketin uyumu casual giyimde hayat kurtaracak.

Kısa etekler, çorap çizmeler ve etekle aynı boydaki mantolar sizi olağanüstü şık göstereceği gibi, mevsime de uyumlu hale getirecektir.

Kürk detaylı mantolar bu sene moda olmaya devam ediyor. Böyle bir manto ve topuklu ayakkabı ile şık ve zarif olabilirsiniz.

Kalın örgüler, salaş kazak ve hırkalar, oldukça kalın atkılar bu sene herkesin üstünde olacak. Bu sayede hem sıcacık olacaksınız hem de modaya uyacaksınız.

Tayt modası bu sene de yerini koruyor. Özellikle soğuk havalar için deri ya da kadife taytlar sizin için kurtarıcı olacak.

Bir önceki yazımız olan 2017 Sonbahar - Kış Trendleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

  • Yazıyı Beğendin mi?  

Benzer Yazılar

Bu yazı yoruma kapanmıştır, anlayışınız için teşekkür ederiz.