2017 Sonbahar – Kış Trendleri

2017 Sonbahar – Kış Trendleri

Modern modacılar özgün, açık ve yenilikçi fikirleriyle birçok kombin ve birbirinden güzel renkleri bir araya getirdi. 2017 sonbahar-kış renklerimiz cansız görünmeyecek gibi görünüyor. Geçmiş yılların da Sonbahar, Kış koleksiyonları incelenmiş olup bu yıl ki kış serimiz tamamen doğallıktan yana doğanın birbirinden güzel soft renklerini bir araya görmüş olacağız.

2017 sonbahar kış trendleri konumuzda popülaritesini artıran renkler koyu mavi, Açık pembe (pudra), Nar şurubu rengi kırmızı tonları, Nötr Gri, Bej-sarı ve hardal tonları, Haki (kirli yeşil zeytin rengi), Şarap, gri rengi ön plandadır.

Özellikle modern modacılar sokak stilini ele alarak alışılmış modanın dışına çıkmış gibi görünüyorlar.

Peki, sokak stili denince akla ne geliyor?

Sokak stili her kesimin farklı tarzda olduğu ve herkesin kendi stilini yansıttığı için kişiden kişiye farklılaşmaktadırlar. Özellikle soğuk havalarda yırtık kot üzerine giyilen ince renkli hırkalar ve deri ceketler başka bir hava katmaktadır. Yine üzerine aldığımız şallar, çantalar olmazsa olmazlardır.

Mini etekler, gri uzun tarzı kabanlar, hardal tonu kazaklar, uzun çizmeler kış ayına ayrı bir hava katmakdadır.

Yine haki yeşili eteklerin üstüne giyilen hardal tonu kazaklar ve üzerine alınan kahverengi tonlu uzun kabanlar koleksiyonun tamamen farklı renkleri bir arada kullanarak yanı farklı parçaları biraya getirmenin avantajlarını bize sunuyor.

Bir önceki yazımız olan Saç Renkleri ve Kış Trendleri! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

  • Yazıyı Beğendin mi?  

Benzer Yazılar

Bu yazı yoruma kapanmıştır, anlayışınız için teşekkür ederiz.