2017 Yılında En Çok Oynanan 5 Oyun ve Haklarında Bilgiler

2017 Yılında En Çok Oynanan 5 Oyun ve Haklarında Bilgiler

Sizlere bu yazımızda 2017 yılında en çok oynanan 5 oyun ve haklarında bilgiler olarak aktarmaya çalışacağız. Bildiğiniz gibi gerekli PC platformlarında, gerekse PS4 platformunda birçok farklı oyun oynanmaktadır ve bu oyunlar gerçekten de çok tutmaktadır. Şimdi özellikle 2017 yılı itibariyle en çok oynanan oyunları sizlere aktarmaya çalışacağız.

2017 Yılının En İyi Oyunları Listesi

League of Legends: LOL olarak da bilinen oyun son zamanlarda en çok oynanan oyunların başında gelmekte. PC başında özellikle oynayanlar, online oyun sistemi olduğu için çok fazla tutmakta ve ön plana çıkmaktadır. Oyunun belirli bir hikayesi var. Öncelikli olarak normal bir şekilde sizlere bir kıyafet veriliyor ve bununla birlikte bıçakla oyuna başlıyorsunuz. Bundan sonra ilerledikçe oyun gelişiyor.

Minecraft: 2017 yılında en çok oynanan 5 oyun ve haklarında bilgiler denildiği zaman, 2. sırada hiç kuşku yok ki Minecraft gelmektedir. Yıllardır yapmış olduğu hamlelerle çok başarılı şekilde yoluna devam eden, Minecraft özellikle genç kesim tarafından çok beğenilen ve oynanan bir oyun haline gelmiş bulunmaktadır.

Hearthstone Heroes of Warcraft: Savaş oyunlarından olmasının yanı sıra, aynı zamanda da sistematik bir oyun olmasıyla, macera ve bilim sistemlerini de içerisinde barındıran, bu oyun, çok fazla tuttu ve gerçekten de çok iyi şekilde de devam ediyor.

Counter-Strike Global Offensive: Yılların oyunu olarak bilinmekte ve birçok kişi tarafından oynanmakta. Özellikle bu oyuna genç yaşta başlayanlar şu anda orta yaşlara doğru gelmesine rağmen, hala onun hikayesini bu oyunun devamını çok merak ederek, o oynamaya devam ediyorlar.

World of Warcraft: Adından da anlaşılacağı üzere, dünya üzerindeki en büyük savaşlardan birinin anlatılmış olduğu hikaye bağlı olarak yapılmış bir oyun oyunun takipçileri çok fazla ve gerçekten de oyun çok beğeniliyor. Gerek mobil sistemlerde gerekse PC bilgisayarlarda oynanan bu oyun gerçekten de özellikle sistematik olarak çok ön plana çıkıyor ve 2017 yılında en çok oynanan 5 oyun ve haklarında bilgiler denildiği zaman, 5. sıradan listeye girmeyi başarıyor. Bu şekilde sizler de en iyi oyunları bilmiş oluyorsunuz.

Bir önceki yazımız olan Harry Potter Efsanesi Oyun Olarak Geri Dönüyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

  • Yazıyı Beğendin mi?  

Benzer Yazılar

Bu yazı yoruma kapanmıştır, anlayışınız için teşekkür ederiz.