2018 Yılı Çıkacak Teknoloji Harikaları

2018 Yılı Çıkacak Teknoloji Harikaları

2017 yılı çıkışlı iPhone`nun güzel ve yeni modelleri le yarışmak için birçok akıllı telefon, artık evrim geçirmiş durumdalar. Daha güçlü işlemci sistemleri, ekran büyüklüğü, daha büyük batarya ile hızlı şarj ve batarya ömrü gibi birçok unsur, git gide profesyonel bir hal alan telefonlar, kullanıcılara ulaşıyor. 2016- 2017 yılları içinde telefonlar artık akıllı statüden biraz daha yukarı tırmanma hedefinde üretimine giriyorlar.

2018 Yılında Çıkacak Telefonlar Neler?

Firmalar tarafında yayın ve duyurlar doğrultusunda net bilgi edinememek ile birlikte, 2018 yılında yenilikçi yapıları ile dört gözle beklenilen telefonlar, üretime geçiyor. Yeni ara yüzü, ses tanıma sistemleri ile şu aralar iPhone 8 için yüz tanıma özelliği, kullanıcılar için eklenmiş bir sistem. iPhone 8, ne zaman piyasaya sunulacağı belli değil fakat 2018 yılına hazır duruma geçeceği sinyalleri veriliyor. Apple uzun zaman zarfında, parmak izi ile tanıyan özelliği ile yeni bir özelliği ile retina tarama sistemini devreye sokmayı planlıyor. Gözleriniz ile telefon kilidini açabilme teknolojisini de, ilerleyen yeni telefonlara talepler, şimdiden çok yoğunlaştı. NM teknolojisi ile işlemci çipleri git gide gelişimine devam ediyor. 2018 yılında daha hızlı telefonlar bizleri bekliyor. En kötü durumda, beş yıl içinde de 32 çekirdekli telefonlar, daha büyük ve ince yapıları ile gündeme gelecek. 2018 yılında ayrıca kameralar daha net ve profesyonel olarak çekim hizmeti verecek. Nvidia – chimera benzeri teknolojilerin, telefona girmesi ile insan gözü niteliğinde lens sistemleri, hareketli nesne ve canlılar için de takip kordinasyonunu kurup, farklı ışıkları sisteminde çözümleyen net fotoğraflar elde edebileceksiniz. 2017- 2018 yılında çıkacak telefonlar ise iPhone 7 plus, iPhone 8, Samsung Galaxy Edge S7, LG G6 şeklinde sıralanıyor.

2017 Yılının En İyisi Hangisi?

İspanya- Barcelona`da düzenlenmiş olan MWC`de 2017`nin en iyi telefonu açıklandı. Fuar etkinliği ile Global Mobil sektörü birçok ajans ve firmanın sundukları telefon örnekleriyle, birbirleri ile yarışıyorlar. 2016 birincisi Apple, Samsung, Sony, LG markaları, bu yılda kıyasıya mücadelede ön sıradalar. 2016 yılında patlayan bataryası ile Note 7 düşüşte olsa da, Barcelona`da ödüllere doymadı. Merkezi, Güney Kore yapımı olan Samsung markası ile Galaxy S7 Edge, Global Mobil Awards`ı kazandı.

Bir önceki yazımız olan Sosyal Gözcü nasıl bir uygulama başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

  • Yazıyı Beğendin mi?  2

Benzer Yazılar

Yapılan Yorum (1)