Hangi Coin Alınmalı

İlk karşımıza çıktığında coin para biriminin bu kadar popüler hale geleceği, kimse tarafından tahmin edilemiyordu. Ama şimdi coin konusunda birçoğumuz bilgi sahibi olduğumuz gibi hangi coin alınmalı sorusuna cevap arar duruma geldik. Farklı türevleri çıkan coin, artık altın yada döviz gibi ekonomik yaşamımıza girmiş görünüyor. Gelecekte yapılacak olan yatırımlara hazırlı olmak için de haber siteleri dahi hangi coin alınmalı sorusuna kayıtsız kalmayarak coin haberlerine sıkça yer veriyor.

Haber sitelerinde popüleritesini her daim yüksek seviyelerde tutan bilgi yarışmaları için de sık haber bölümleri bulunuyor. Değişen ise web ortamına yada mobil uygulamalara taşınmış olan online bilgi yarışmaları oluyor. Hadi gibi oldukça popüler hale gelmiş bilgi yarışmalarını oynayan kullanıcı sayısı giderek artıyor. Hadi soru cevap arayışında olan kişi sayısı da pek gözden uzak tutulacak gibi değil. Bunu gören haber siteleri artık sayfaları arasına hadi soru cevap için içerik hazırladığı gibi online olarak kendilerini test edecekleri sayfaları da yerleştirmeyi ihmal etmiyor.

TV başında dizi popüleritesi hem ülkemizde hem dünyada giderek arttı. TV ekranlarında da izleyici kitlesi giderek artan diziler olduğu gibi, Netflix gibi platformlarda dahi yayınlanmakta olan dizilerin ayrı bir izleyici kitlesi oluyor. Elbette izlenen dizilerin oyuncuları için de kimdir sorusu sıkça sorularak cevap aranıyor. Kullanıcı aramalarına cevap vermek için çaba harcayan haber siteleri de dizi oyuncuları için kimdir sorusuna yanıt veren sayfalar hazırlıyor.

Bir önceki yazımız olan Online Katalog başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

  • Yazıyı Beğendin mi?  
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Benzer Yazılar

Bu yazı yoruma kapanmıştır, anlayışınız için teşekkür ederiz.